10 tips voor het toevoegen van radiatorbekleding aan uw huis

10 tips voor het toevoegen van radiatorbekleding aan uw huis

10 tips voor het toevoegen van radiatorbekleding aan uw huis

Radiatorbekleding geeft je huis een stijlvolle make-over. Als uw radiatoren uw huis er oud en groezelig uit laten zien, kunt u ze een facelift geven met nieuwe bekleding. De radiatoralternatieven van vandaag bieden chique en klassieke ontwerpen. Deze armaturen zijn de werkpaarden van uw verwarmingssysteem en zijn een uitstekende keuze voor huizen met beperkte ruimte. Naarmate het weer koeler wordt, zetten huiseigenaren de verwarming hoger, dus als u overweegt uw radiator te vervangen, moet u rekening houden met de vele opties die voor u beschikbaar zijn.

 <a href=radiatorbekleding karwei thuis”>

Een van de meest populaire bekledingsopties is zwart. Deze tijdloze kleur staat prachtig in elk interieur en is makkelijk te mixen en matchen met andere kleuren. Deze kap geeft een industriële of Scandinavische look aan je kamer. Zwart is ook een perfecte keuze voor interieurs omdat het een humeurige sfeer creëert. U kunt bij CanDo radiatorbekleding kopen en uit verschillende maten kiezen. Deze bekleding is uitgevoerd in het zwart, wat een extra touch geeft aan de stijl van je kamer.

Naast bekleding kun je gelamineerd hout gebruiken om een stijlvolle afdekking van je radiator te creëren. Jason Muteham, een onafhankelijke meubelontwerper in Kent, gebruikt houtlaminaat om uw huis een nieuwe look te geven. Hoewel de bekleding u een paar pond kan kosten, is het een geweldige manier om uw kamer een frisse uitstraling te geven. Als je overweegt een nieuwe radiator toe te voegen – of je oude radiator opnieuw te doen – kan dit een goede optie zijn.

Klik hier om meer te lezen: Radiatorombouw op maat